2009. szeptember 9., szerda

Melyik a legjob magántanár közvetítő? - 1. rész

A következőkben szeretnénk bemutatni a Magyarországon működő legjelentősebb magántanár közvetítő oldalakat, remélve, hogy ezáltal is segítséget tudunk nyújtani a tanítani vágyó, vagy éppen tanárt keresők egyre népesebb táborának. Elsőként a magántanár közvetítő piacra nemrég belépett, és ott hamar meghatározó szerepre törő Tanárbörze oldalt szeretnénk bemutatni.

A Tanárbörze nagy augusztusi tanévnyitó akciója - szeptember 1-én - nagy sikerrel lezárult. Az akció keretein belül több mint 130-an jelentkeztek a magántanár hirdetői adatbázisba, és összesen több mint 150 hirdetést adtak föl az oldalon. Ezzel az oldal igen dinamikus startot vett a meglehetősen telített magántanár kereső piacon. Mi a siker titka? Ebben a néhány sorban ezt a kérdést szeretnénk körbejárni.

Tekintettel a fenti nagy sikerre, szeptember 1-től újabb egyedülálló akcióval jelentkezik a közkedvelt magántanár közvetítő olal. A magántanár hirdetési szolgáltatásaikat már akár 3.500 Ft áron igénybe tudják venni a felhasználók, amely összegért fél éven keresztül hirdethetnek az oldalon. Hogy mit kínál azt oldal ezért az összegért? Álljon itt néhány érv kedvcsinálónak:

  • Az oldalt övező meglehetősen intenzív média kampánynak köszönhetően havonta több mint 4000 magántanárt kereső látogató böngészi át a Tanárbörze lapjait;

  • A hirdetés ára már akár 2 tanított óra alatt megtérül. Ha ehhez figyelembe vesszük azt, hogy néhány hét alatt az elhelyezett hirdetésekből akár heti 5-6 stabil tanítványt tudnak szerezni a hirdetők, akkor kijelenthetjük, hogy ez egy igen-igen jó befektetés;

  • A legtöbb hasonló oldallal ellentétben a Tanárbörze oldalon saját maguk adhatják fel, illetve módosíthatják hirdetéseiket a tanárok, és a regisztrációval, hirdetésfeladással, fizetéssel együtt akár 10 percen belül aktív hirdetéssel rendelkezhetnek. Mindehhez nem kell telefonálni, vagy a szerkesztők jóváhagyására, reakciónkra várni, mint több hasonló oldalon.


Az oldal szerkesztőinek filozófiája jól nyomon követhető, mely szerint céljuk a felhasználók számára minél könnyebbé, egyszerűbbé tenni a magántanár hirdetések feladását. Ha valaki magántanításon gondolkozik és tanítványokat keres, akkor a Tanárbörze oldal megítélésünk szerint ideális kiindulópontot jelent. A többi megántanár adatbázissal összehasonlítva a Tanárbörze kiváló ár/érték arányt képvisel, így csak javasolni tudjuk az oldal igénybevételét mind a tanítani szándékozóknak, mind pedig a tanítványt keresőknek.

A következő hetekben igyekszünk több magántanár közvetítőt is bemutatni, ezzel is segítve a megfelelő választás. Mindemellett ezúton szeretnénk megköszönni a Tanárbörze oldalt üzemeltető stáb közvetlenségét, akik türelmükkel és segítőkészségükkel lehetővé tették a fenti bejegyzés elkészítését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése